Holdtræning

[vc_row][vc_column][horseclub_heading_button heading=”HOLDTRÆNING” color=”#5b8479″][vc_separator sepopt=”simple”][vc_single_image image=”5371″ img_size=”full”][vc_separator sepopt=”simple”][vc_separator sepopt=”simple”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][horseclub_icon_text firstline=”HOLDTRÆNING” icon_text=”fa-star”]Hvalpehold: Den første tid med din hvalp er den vigtigste. Du kan starte på hvalpeholdet med din hvalp fra den er 8 uger gammel og frem til den er ca 5 måneder. På hvalpeholdet vil vi lægge særlig vægt på, at I får et godt samarbejde og tillidsforhold. Vi vil træne Basisøvelser som kontakt, indkald, gå pænt, opstart på en super stabil plads, sit, dæk, stå, positiv nej-øvelse. Hver time starter med socialisering/leg, hvor hundene bliver opdelt efter fysisk og mental størrelse.

 

Begynderhold: Fra hunden er ca 6 måneder gammel, og opefter, kan du starte på begynder holdet. Måske har du gået til træning andetsteds, måske har du aldrig gået til træning, her starter vi med basisøvelser som kontakt, indkald, gå pænt, opstart på en super stabil plads, sit, dæk og stå. Har du allerede godt styr på basis, skal vi nok sørge for at du får noget udfordring.

 

WauwHund programmet: Vi kan personligt godt lide at have et mål. Noget at gå efter, og noget som giver udfordring. WauwHund programmet er bygget sådan op, at du og din hund har mulighed for at rykke fra Wauwhund 3 til 2 og til sidst op i 1. klasse, og dermed blive en 1.klasses WauwHund 😉

I WauwHund programmet kommer vi til at træne en masse alm. lydighed, men også apportering, targeting, leg som belønning, kropskontrol og vi vil arbejde med forstyrrelser og doggi-zen for at få stabilitet på øvelserne. En Wauwhund er både mentalt og fysisk sund, det vil sige at vi i vores program også lægger stor vægt på øvelser som er gode for hundens fysik. Kort sagt en hel masse spændende udfordringer. Vi træner efter et specifikt program og har man lyst kan man efter endt træningsforløb, afslutte med at gå op til en Wauwhundeprøve, og få et diplom for de gennemgåede øvelser.

 

Træningsmetode: Vi træner primært efter principperne i klikkertræning, som er en videnskabeligt bevist indlæringsmetode. Med klikkertræning får vi initiativrige og arbejdsglade hunde. Vi skælder ikke ud, eller irettesætter. Derimod tilrettelægger vi træningen sådan, at vi får en masse at belønne hunden for, ALT hvorved hunden opnår en belønning har den lyst til at gentage. Al uønsket adfærd belønner vi ikke, og det bliver dermed ikke værd for hunden at gentage adfærden, og på den måde former vi den adfærd frem hos hunden, som vi gerne vil have. Klikkertræning er for alle slags hunde.[/horseclub_icon_text][vc_separator sepopt=”simple”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_separator sepopt=”simple”][vc_gallery type=”image_grid” images=”5373,5374″ img_size=”150×250″ onclick=””][vc_separator sepopt=”simple”][vc_empty_space][vc_separator sepopt=”simple”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1515494415191{background-color: #dbdbdb !important;}”][vc_column][vc_empty_space][horseclub_heading_button align=”center” heading=”Typer af hold” color=”#5d8427″][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_separator sepopt=”simple”][vc_empty_space][horseclub_heading_button align=”center” heading=”Enetræning” color=”#5d8427″][horseclub_service_box sertitle=”Ene Træning” servimg=”5378″ serdes=”Enetræning: 1 times træning/snak af/om specifikt træningsrelateret problem. ” servlink=”#enetræning”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_separator sepopt=”simple”][vc_empty_space][horseclub_heading_button align=”center” heading=”Holdtræning” color=”#5d8427″][horseclub_service_box sertitle=”Holdtræning” serdes=”Se mere om opstart af hold samt holdbeskrivelser” servimg=”5377″ servlink=”#holdtræning”][vc_separator sepopt=”simple”][vc_empty_space][horseclub_heading_button align=”center” heading=”Wauwtema” color=”#5d8427″][horseclub_service_box sertitle=”Wauwtema” serdes=”På vores wauwtemaer, vil vi tilbyde en masse spændende forskellige temaer til dig og din hund.” servimg=”5379″ servlink=”#wauwtema”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_separator sepopt=”simple”][vc_empty_space][horseclub_heading_button align=”center” heading=”Hvalpepakke” color=”#5d8427″][horseclub_service_box sertitle=”Hvalpepakke” serdes=”Den første tid med din hvalp er den vigtigste. Du kan starte på hvalpeholdet med din hvalp fra den er 8 uger gammel og frem til den er ca 5 måneder.” servimg=”5380″ servlink=”#hvalpepakke”][/vc_column][/vc_row]