Langvarige resultater for dig og din hund

Behandlinger i Nyborg på fyn

Vi træner med positive og venlige metoder

Bach blomsterremedier

Bettina er uddannet bachterapeut og har arbejdet med bachremeiderne i over 20 år. Hun har lavet mange bach behandlerflasker til mennesker og dyr herunder til mange hunde og heste.

Bach blomsterremeider er udviklet i 1930érne af Dr. Edward Bach (1886-1936), som var en anerkendt forsker, bakteriolog og praktiserende læge i London. Dr. Bach interesserede sig for sammenhængen mellem følelser og fysisk/kroppen og foreningen mellem sjæl, sind og krop.

Han definerede 38 grundlæggende følelsestilstande og udviklede 38 Blomsterrememider fra blomster, planter og træer, som korresponderede med hver en følelse.

Dr. Bach inddelte de 38 følelsestilstande i 7 grupper:

Bach og dyr

Dyr har også karaktertræk og følelser så som glæde, frygt, ensomhed, usikkerhed m.m. 

Bach kan bruges i kombi med adfærdstræning for at understøtte adfærdsarbejdet, til forandringer i hverdagen, hvis hunden er blevet forskrækket, til at dæmpe stress på træningspladsen, konkurrencer, udstilling, nytår m.m.

Remedierne udvælges efter en grundig snak med hundeejeren og evt. observation af hunden. Remedierne kan også udvælges ud fra kinesiologi, pendulering m.m.

Bach blomsterremedier

Dr. Bach skabte en ”færdigblandet” flaske bestående af 5 (Balsamin, Fuglemælk, Kirsebærblomme, Soløje, Klematis) af de 38 remeider og kaldte flasken for RESCUE Remedy / Nødhjælpsdråber.

Rescue/Nødhjælpsdråberne kan anvendes til pressede ”her og nu” situationer så som jobsamtaler, eksamener, flyrejser, tandlægebesøg, udstillinger, dyrlægebesøg, træningstime m.m.

Rescue/nødhjælp findes i dråber, spray og en til dyr uden konservering med alkohol.

En behandlerflaske består af en flaske med op til 7 af de 38 remedier. Der indtages 4 dråber minimum 4 gange dagligt direkte i munden, i vand eller på steder med puls.

Du sikrer dig de originale Bach blomsterremeider ved at gå efter BACH underskriften.

Alle kan arbejde med Bach remedierne, men der findes kun ét sted i DK som er godkendt til at uddanne bach terapeuter. Bettina ER uddannet her. Uddannelse sikrer et grundigt kendskab til de enkelte remedier, den grundlæggende filosofi og indeholder også en grundig terapeutisk del.

Hos WauwHund, kan du bestille Bach på følgende måder:

Kontakt os pr. mail eller tlf. så aftaler vi et tidspunkt for en Bach samtale.

Bestil Rescue Remedie/Nødhjælps dråber eller behandlerflaske med op til 7 selvvalgte remedier via knappen.

Det bestilte sættes klar til afhentning hos WauwHund eller sendes med posten mod et ekstra gebyr. Du får besked pr. mail eller sms når flasken er klar/afsendt.

Priser på Bach Blomsterremedier

Bach blomsterremedier

Flaskerne kan sende. Der lægges administrationsgebyr på kr. 50 og porto oveni prisen.