Langvarige resultater for dig og din hund

Behandlinger i Nyborg på fyn

Vi træner med positive og venlige metoder

Træning & kurser

Hos WauwHund tilbyder vi hundetræning i form af holdtræning, som er forløb over 4-6 gange, og vi tilbyder kurser, som 1 og 2 dages kurser. Vi brænder særligt for træning, som styrker hundens krop og smidighed, samt træning som lærer hunden at tage bedre og mere bevidste valg i svære situationer. Derfor udbyder vi primært hold og kurser med fokus på hundekroppen/bevægeapparatet og holdet ’Ro på Fido’. Vi har små hold med 4-6 hunde på hvert hold, for at sikre os den nødvendige tid og hjælp til alle. 

Vores træning er belønningsbaseret. Vi fokuserer på at belønne hunden for det som vi gerne vil have og vi er bevidste om, at det er vores ansvar at sætte hunden op til succes. Hunden samarbejder og lærer fordi den synes det er sjovt, fordi den har lyst og selv vælger til. Det giver en god relation mellem hund og ejer og har en positiv effekt på hele samværet med hunden. Vi bruger godbidder, legetøj, ros og klikker – hvis man har lyst. 

“Our dogs are doing the best they can with the education we´ve given them in the enviroment we´ve put them in”  – Susan Garrett 

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har et ønske om et bestemt emne/kursus, så ser vi gerne på det.

Kropskontrol, Fitness og Dogparkour for hunde

Træning i Kropskontrol og fitness tilbydes som  tematimer, holdtræning og som kurser. Kurser i Dogparkour tilbydes også.

Bettina som er primær instruktør på hold og kurser omhandlende hundekroppen/bevægeapparatet, er uddannet osteopat til hunde og heste og fysioterapeut til hest og har mange års erfaring med arbejdet omkring hunde og hestes bevægeapparat, herunder genoptræning. Bettina var en af de første som deltog i kursus hos Dog parkour Sweden, første gang de afholdte kursus i Danmark.

De senere år har flere fået øjnende op for vigtigheden af et velfungerende bevægeapparat hos vores hunde, da dette især kan påvirke hundens dagligdag og adfærd. 

Dogparkour og kropskontrol er især noget der har været og stadig er populært og tilbudt rundt i landet. Det er godt, med mere fokus og træning af hundekroppen. 

Dog oplever Vi hos WauwHund en udfordring i manglende viden og uddannelse i hundens fysiologi og  at alt for mange har svært ved at finde ”balancen” ml. styrkende og smidiggørende træning – oftes gøres det ene eller det andet for meget/lidt. 

Vi ser mange hunde til osteopati, som går til krospkontrol, dogparkour m.m. og som har trænet for meget styrke og ”bodybuilding” og for lidt smidighed og løsgørelse. 

Det er vigtigt at have en god basisviden om hundens anatomi og fysiologi og om vigtigheden af opvarmning, nedkøling og ikke mindst balancen mellem styrketræning/boudibuilding og gymnastik/yoga. 

Hos WauwHund, har vi viden, uddannelse og erfaring for at sikre den rette balance i kroptræningen af din hund.

Ro på Fido

Instruktør: Pernille

Holdet for hunde som har svært ved at finde ro og tage kontakt når der er forstyrrelser omkring den. Vi kommer til at træne øvelser, som har til formål at styrke hundens kontakt til dig, og dens evne til at tage fornuftige valg i situationer hvor den ellers vil reagere uhæmmet og voldsomt, i glæde eller frustration. 

OBS! Holdet er ikke for hunde, som er bange for andre hunde/mennesker. Kontakt os i stedet for en adfærdskonsultation. 

Vi mødes 4 X 1 time. Der er kun plads til 4 hunde på holdet for at sikre god afstand mellem hundene og den nødvendige tid til den enkelte hund og ejer. 

Hver træningstime starter med lidt teori og hundene skal derfor blive i bilerne til en start. Er din hund ked af at vente i bilen, tager du den selvfølgelig med ud. 

Hunden skal bære sele eller fast halsbånd, og fast line. Ingen kvælerkæder og flexiline. 

Pris: 600 kr.

Medbring:

Enetimer

Enetimer giver den mest optimale mulighed for at fordybe sig i nogle specifikke øvelser. 

En enetime er for dig der har brug for fuld fokus på dig og din hund. Det kan være I har en udfordring med en specifik øvelse, som du gerne vil have andre øjne på. Det kan også være, at din hund har svært ved at samarbejde med dig, imens der er andre hunde på træningspladsen. Måske har du skæve arbejdstider og derfor svært ved at følge et hold.

Eksempler på emner til en enetime:

Enetimer foregår på træningspladen hos WauwHund i Hjulby eller hos Pernille i Trøstrup Odense NV. 

Prisen for en enetime er kr. 450,-