Langvarige resultater for dig og din hund

Behandlinger i Nyborg på fyn

Vi træner med positive og venlige metoder

Bettina

Mit navn er Bettina Thornvig Bengtsson og jeg har været en del af Team WauwHund siden WauwHunds opstart i 2017. Jeg er uddannet hundeosteopat, hundeadfærds- og klikkerinstruktør, bachterapeut, hesteosteopat og hestefysioterapeut blandt andet.

Herudover har jeg uddannelser og kurser fra ind- og udland, især fra Tyskland, i bla.:  homøopati, akupunktur til hund og hest, blodigleterapi til dyr, kinisiotaping til dyr, myofaciel release hund og hest, EPI genetiske tests hund og hest, forskellige genoptræningstræningsteknikker, parkour træning hund fra Parkour Sweden, diverse uddannelser i energiterapi herunder melchizedekhealing og sitahealing. Har også flere kurser og uddannelser indenfor mennesker herunder akupunktur, Soul Key/regression til tidligere liv og meget mere.

Jeg går op i fortsat at tilegne mig viden og flere redskaber/værktøjer, via kurser, seminarer, foredrag m.m.

Jeg samarbejder med flere andre grupper af fagfolk herunder dyrlæger, adfærdskonsulenter mfl.

Jeg har mange års erfaring med arbejde omkring bevægeapparatet hos hunde og heste, herunder osteopati og genoptræning, afholdelse af kurser, undervisning, genoptræning af heste, træning af heste med adfærdsudfordringer m.m.

Hos WauwHund har jeg primært arbejdet med osteopati og genoptræning, samt hundetræning ifa holdtræning herunder Hvalpe- og Begynderhold, Fortsætterhold, Tricks & Tosserier, Kropskontrolhold, Barn & hund, diverse tematimer, enetimer, administration m.m.

I Fremtiden vil min primære funktion hos WauwHund være Osteopati, Bach blomsterterapi, kropskontrol, oplæg, kurser/uddannelse.

Privat bor jeg på LyngstedGaard sammen med min mand Brian, vores søn fra 2018, 5 heste, 2 katte og 3 hunde. Den ene af vores hunde er blanding af Weimaraner/labrador/ruhåret hønsehund, de andre 2 er omplaceringshunde, mor og datter som er blandinger af Old English bulldog og Beagle. De fleste af vores dyr ender hos os fordi de ikke har et hjem eller fordi de har udfordringer af fysisk eller adfærdsmæssig karakter. 

Pernille

Mit navn er Pernille, jeg har været en del af Team WauwHund siden vi startede i 2017. Jeg er uddannet klikkerinstruktør og adfærdsrådgiver. Jeg har i nogle år fungeret som instruktør på flere forskellige hold hos WauwHund. 

Nu arbejder jeg primært med adfærdsrådgivning, privat hos klienter, som har brug for hjælp med deres hund. Derudover er jeg meget glad for at have enetimer, hvor der er god tid til at fordybe sig i specifikke øvelser med den enkelte hund og ejer. 

Jeg er bosat i Odense NV og tilbyder enetimer hjemme hos mig selv og på træningspladsen hos WauwHund. 

Adfærdsrådgivning kører jeg til på hele Fyn. Holdtræningen er for nu sat lidt på pause, men da jeg elsker at stå på træningspladsen, vil jeg et par gange om året udbyde holdet ”Ro på Fido” både på pladsen i Nyborg og i Odense NV. 

Privat har jeg en Malinois, som jeg skal gå DCH-programmet med. Tidligere har jeg trænet alm. Lydighed, tricks, dogparkour og de seneste år også jagthundetræning med min ruhårede hønsehund. 

Jeg er uddannet klikkerinstruktør og adfærdsrådgiver. Jeg tager løbende på kurser, seminare og til foredrag.

Jeg er medlem af SEA – Sammenslutningen af Eksaminerede Adfærdsrådgivere. Som medlem af SEA er jeg forpligtet til at holde mig opdateret gennem videreuddannelse hvert eneste år. 

Læs mere om SEA her

Brian

Brian er Team WauwHunds direktør og ’alt-mulig-mand’

Brian tager sig primært af administrative opgaver, reparationer og andre praktiske opgaver herunder at tegne, bygge og udføre diverse idéer fra resten af Team WauwHund.

Brian er gift med Bettina og har gjort drømmen om WauwHund mulig.

Brian siger sjældent ’Nej’ til noget, hvilket betyder der ofte er gang i mange projekter både i og udenfor WauwHund, sjældent siger han også nej når Bettina bringer endnu et 4-benet familiemedlem, uden hjem eller med problemer, med hjem til den resterende dyreflok.

Ud over det er Brian en dygtig dyrehealer og dette gør resten af teamet ind i mellem brug af.